Σαν σήμερα (01/05/1988) η ΑΕΛ κατάφερε να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία της, αφού έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σαν σήμερα (01/05/1988) η ΑΕΛ κατάφερε να γράψει την πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία της, αφού έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η «βασίλισσα του κάμπου» δεν γινόταν να ξεχάσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Ξημέρωσε 1η Μαϊου 2023 κι όπως πάντα τέτοια μέρα, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα που πλημυρίζουν τις καρδιές των οπαδών της ΑΕΛ και των ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εδώ και 35 χρόνια, την Πρωτομαγιά του 1988, η «βασίλισσα του κάμπου» στέφθηκε ποδοσφαιρική «βασίλισσα» όλης της χώρας, επιτυγχάνοντας έναν άθλο που αν είναι κάποια στιγμή να επαναληφθεί, πάλι η ΑΕΛ θα είναι εκείνη που θα τον κατορθώσει!

Βαρύ το φορτίο της ευθύνης στις πλάτες κάθε διοίκησης, μα ακόμη μεγαλύτερο το ειδικό βάρος της περηφάνιας που νιώθουμε ως Λαρισαίοι που υπηρετούμε την ομάδα-σύμβολο της πόλης μας, αντλώντας από την πιο λαμπρή στιγμή της ιστορίας της αστείρευτη έμπνευση, για να συνθέσουμε σε στέρεες βάσεις το δικό μας όραμα…

«ΑΕΛ γερά, βασίλισσα ξανά, όπως το ’88, ΑΕΛ σ’ αγαπώ και για σένα ζω»!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!