Έγιναν γνωστοί οι ορισμοί διαιτητών της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Ο Κρέιγκ Πόσον ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3 Μαΐου (20:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο 44χρονος Άγγλος, ο οποίος είναι διεθνής από το 2015, θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας στην Ελλάδα, καθώς μέχρι σήμερα είχε διαιτητεύσει αρκετές αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Super League

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την πρώτη εμφάνισή του σε αγώνα της Super League θα κάνει και ο Ζερόμ Μπρισάρ, ο οποίος θα είναι ο «άρχοντας» του ντέρμπι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (3/5, 20:00) στην “OPAP Arena” ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο 37χρονος Γάλλος είναι διεθνής από το 2018, ενώ μέχρι σήμερα είχε διαιτητεύσει ευρωπαϊκά ματς ελληνικών ομάδων. Super League

Από εκεί και πέρα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε ότι την αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διευθύνει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από το σύνδεσμο Χανίων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!