Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της και τον τρόπο που τα κατάφερε κόντρα στη Μασαρόβα, καθώς και για τα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσει

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να προκριθεί με μια εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στην Ρεμπέκα Μασαρόβα, με σκορ 3-6, 6-3, 6-3, στον αγώνα της Κυριακής (30/4), εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στις 16 καλύτερες του Madrid Open.

Η Ελληνίδα τενίστρια προετοιμάζεται τώρα για τα προημιτελικά της WTA 1000, όπου θα αντιμετωπίσει την Πάουλα Μπαντόσα. Στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα, η Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της και τον τρόπο που τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανίδα, καθώς και για τα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσει αν θέλει να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη πρόκριση της στη διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τον τρόπο που έπαιξα, ήταν καθαρά επιβίωση. Το σημαντικό είναι ότι βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω στο ματς, όμως πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου για τα επόμενο παιχνίδι.

Δεν θα είναι αρκετό ότι έκανα σήμερα για να κερδίσω στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο στην προπόνηση θα δουλέψω πάνω σε αυτό, και θα προσπαθήσω να ανακτήσω το παιχνίδι μου», τόνισε η Μαρία Σάκκαρη.

Σχετικά με την Πάουλα Μπαντόσα είπε: «Είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Παίζει στην έδρα της και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έχει κίνητρο και αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζεις σε τουρνουά στη χώρα σου. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι όλο και πιο δύσκολα, οπότε περιμένω έναν σκληρό αγώνα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!