Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι στο «Απόστολος Νικολαϊδης», σε ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας για το πού θα καταλήξει ο τίτλος.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τίθενται, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, αντιμέτωποι στο «Απόστολος Νικολαϊδης», σε ένα ντέρμπι κομβικής σημασίας για το πού θα καταλήξει ο τίτλος.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται ισόβαθμοι στην κορυφή, με το «τριφύλλι», για την ώρα και λόγω του ότι τερμάτισε πρώτο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, να υπερέχει του «Δικέφαλου».

Όπερ σημαίνει πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μόνο με νίκη θα κρατάει την τύχη στα χέρια της, στα τρία παιχνίδια που θα απομένουν για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος.

Αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την άλλη, θεωρητικά βολεύεται και με την ισοπαλία ενώ ενδεχόμενο «τρίποντο» θα της δώσει το περιθώριο ακόμη και για δύο «λάθη» ως το φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 12 ματς αήττητος στο 0-2 στον Βόλο (9-3-0 με 17-2 τέρματα) ενώ η ΑΕΚ με το εμφατικό 4-0 επί του ΠΑΟΚ έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες (με 12-2 τέρματα).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην Τούμπα, το ΠΑΟΚ – Άρης δεν θα είναι ντέρμπι μόνο για το γόητρο. Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους έπειτα από τη βαριά ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε αφενός να μείνουν στο κυνήγι της τρίτης θέσης, αφετέρου να ανακτήσουν μέρος της ψυχολογίας τους μετά τις δυο σερί ήττες κι ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «κίτρινοι» του Τόλη Τερζή θα μπουν… φουριόζοι στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απόρροια των δυο συνεχόμενων επιτυχιών (3-0 στο Πανθεσσαλικό και 2-1 τον Ολυμπιακό στο Χαριλάου) που, ουσιαστικά τους εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA EuropaConference League της προσεχούς περιόδου.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τέλος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο, με τις δυο ομάδες να «τρέχουν» μεγάλα αρνητικά σερί. Για τους «ερυθρόλευκους», η ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η τρίτη διαδοχική (!), ωστόσο ακόμη κρατούν στα χέρια τους την τρίτη θέση που – υπό προϋποθέσεις – οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Για τους Θεσσαλούς, αυτή από τον Παναθηναϊκό ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να συμπληρώνει επτά παιχνίδια χωρίς «τρίποντο» (0-1-6 με 2-14 τέρματα) και να μένει επτά βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση, αποχαιρετώντας τις ελπίδες για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Tο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Αρης

20:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!