Απίστευτες καταγγελίες από τον Ντουέιν Μπέικον σε Live σύνδεση στο Instagram.

Απίστευτες καταγγελίες από τον Ντουέιν Μπέικον σε Live σύνδεση στο Instagram.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε πως χτύπησε στην προπόνηση τον Λευτέρη Μαντζούκα ενώ κάποιοι τοποθέτησαν 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι του με την εντολή να του σπάσουν τα πόδια αν βγει από αυτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντουέιν Μπέικον:

«Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε. Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά αγώνα, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις στην Αθήνα, οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα. Ειδικά από τη στιγμή που εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου.

Καλό θα ήταν να πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να γράψουν πως έβαλαν τέσσερις security έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Και όλα αυτά επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος και όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν security έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Ουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!