Το Cadena Ser έφερε στη δημοσιότητα ένα μέρος της απολογίας του Ντάνι Άλβες από την πρόσφατη κατάθεσή του.

Το Cadena Ser έφερε στη δημοσιότητα ένα μέρος της απολογίας του Ντάνι Άλβες από την πρόσφατη κατάθεσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται υπό κράτηση στις φυλακές της Βαρκελώνης από τις 20 Ιανουαρίου επέμεινε στην απολογία του ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη νεαρή γυναίκα, αλλά ήταν συναινετική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνι Άλβες σύμφωνα με το Cadena Ser:

«Τη ρώτησα δύο φορές αν της άρεσε και μου είπε ναι. Παρατήρησα την καλή της διάθεση από τον τρόπο που χόρευε, πώς με πλησίαζε, πώς αλλάζαμε θέσεις. Της είπα να μεταφέρουμε το κλίμα στο μπάνιο. Μου είπε ότι ναι, δεν υπήρχε πρόβλημα. Της είπα ότι θα πήγαινα πρώτος και ότι θα την περίμενα μέσα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!