Ο Μάικ Τάισον μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά ενώ αναφέρθηκε στο πόσο πολύ τα έχει χρησιμοποιήσει.

Ο Μάικ Τάισον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών, όχι μόνο της γενιάς του.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή “TMZ Sports”, ο 56χρονος πρώην μποξέρ μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά.

Αγαπά τα ψυχεδελικά τόσο πολύ, που τα χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης προπόνησης και δήλωσε ότι αν είχε χρησιμοποιήσει αυτά τα ουσιαστικά στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, θα ήταν ένας πολύ ανώτερος πυγμάχος.

Επιπλέον, εξέφρασε την επιθυμία του να είχε χρησιμοποιήσει παραισθησιογόνα κατά τη διάρκεια των αγώνων του για τους τίτλους του παρελθόντος. Σύμφωνα με τον Τάισον, αυτά τα ναρκωτικά βοηθούν στην αλλαγή της σκέψης και της αντίληψης και επηρεάζουν τις γνωστικές διεργασίες με τρόπο που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τον άνθρωπο. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
«Τα ψυχεδελικά είναι μια ενίσχυση περισσότερο από μια αποδυνάμωση», είπε στη συνέντευξη. «Σας επιτρέπουν να πάτε σε αυτό το πεδίο της απλής άνεσης, της χαλάρωσης και να προετοιμαστείτε για να φτάσετε στο υψηλότερο επίπεδό σας. Είναι απλά ένα καταπληκτικό συναίσθημα».

Μάλιστα, ο Τάισον συνιστά σε όλους τους αθλητές να δοκιμάσουν μανιτάρια ή χόρτο, λέγοντας ότι είναι η ζωντανή απόδειξη ότι λειτουργούν. «Έχω τη δυνατότητα να μιλήσω με όλους στον αθλητικό κόσμο και εκεί είναι που χρειάζεται πραγματικά», δήλωσε ο Τάισον.

«Πάντα πιστεύαμε ότι η κάνναβη ήταν κάτι που σε αποδυναμώνει, που σε κουράζει, που σε κάνει αδύναμο, αλλά στην πραγματικότητα σε κάνει πιο προσεκτικό και πιο μελετηρό στον τομέα σου, στο επάγγελμά σου», συμπλήρωσε ο θρυλικός πυγμάχος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!