Ο Ομάρ ελ Καντουρίμ υποστήριξε πως ο Δικέφαλος έχει καλύτερη ομάδα από τους Κίτρινους και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Άρη για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποστήριξε πως ο Δικέφαλος έχει καλύτερη ομάδα από τους Κίτρινους και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον εαυτό μας και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις και στην απόδοση που είχαμε πριν ξεκινήσουν τα playoffs. Αυτές οι 3-4 συνεχόμενες ήττες μας έχουν αφαιρέσει αρκετά από την αυτοπεποίθηση που έχουμε και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό.

Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά, πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη επιθετικότητα, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας και φυσικά να πάρουμε τα αποτελέσματα ώστε να επανέλθει αυτή η αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε στα στάνταρντ που είχαμε πριν την έναρξη της post season», δήλωσε ο Ελ Καντουρί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα παιχνίδι της πόλης, μια μάχη της πόλης, ένα σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ο Άρης έρχεται στην Τούμπα είναι κάτι σαν το παιχνίδι της σεζόν για αυτούς.

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Είδα πολύ ενέργεια στην προπόνηση, είδα καλή διάθεση οπότε θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και εύχομαι να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Έχω αυτοπεποίθηση στην ομάδα ότι θα κάνει μία καλή εμφάνιση και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους κατά τη γνώμη μου αξίζουμε να πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!