Ο Τζέι Κράουντερ είχε αρκετά παράπονα από τον τρόπου που χρησιμοποιήθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε ανοιχτά για τη δυσαρέσκειά του αυτή.

Ο Τζέι Κράουντερ είχε αρκετά παράπονα από τον τρόπου που χρησιμοποιήθηκε στους Μιλγουόκι Μπακς και μίλησε ανοιχτά για τη δυσαρέσκειά του αυτή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέι Κράουντερ:

«Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κατάσταση σαν αυτή. 11 χρόνια, δείτε την καριέρα μου. Πάντα έπαιζα. Είμαι μπερδεμένος, δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα. Προφανώς και δεν περίμενα ότι δεν θα αγωνίζομαι, διότι δεν συνέβη ποτέ στην πορεία μου στο NBA. Γιατί να συμβεί τώρα; Ρωτήστε αυτούς που πρέπει, εγώ είμαι παίκτης και πρέπει να κάνω αυτό που λέει ο προπονητής. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκα στο Game 4 μου έδειξε ότι δεν θα παίξω ούτε στο Game 5.

Θα ήθελα να μείνω γιατί στα αποδυτήρια υπάρχει ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών που βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση. Μπορώ να δουλέψω σε ένα τέτοιο περιβάλλον και πράγματι εκτιμώ τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχθηκαν. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγάπη από την πλευρά τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!