Τα Playout της Super League έχουν πάρει... φωτιά και η μάχη της παραμονής συνεχίζεται μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.

Τα Playout της Super League έχουν πάρει… φωτιά και η μάχη της παραμονής συνεχίζεται μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: «Διπλό» παραμονής για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη

Νικηφόρα πέρασε από τη Νεάπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού και πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό για την παραμονή στην κατηγορία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Το γκολ για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» πέτυχε ο Μέντες Μορέιρα Αχμάντ στο 64ο λεπτό, το οποίο ήταν και το πρώτο του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στους 30 βαθμούς, ενώ οι Νικαιώτες παρέμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2: Ισοφάρισε (2-2) με Πέδρο στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων

Τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός (2-2), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League. Ο Ζοάο Πέδρο ήταν ο «ήρωας» της ομάδας του Αγρινίου, αφού αυτός είχε μειώσει σε 2-1 στο 60ό λεπτό, αλλά αυτός διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, καθώς είχε προηγηθεί με 2-0 με τον Γιώργο Νίκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και τις δύο φορές (10 πεν., 44΄).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η αναμέτρηση του Αστέρα με την Λαμία στην Τρίπολη για την 5η αγωνιστική των play out της Super League. Οι δύο ομάδες φάνηκαν μάλλον ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς παραμένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Πέρασε ο ΟΦΗ από το Περιστέρι

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο Περιστέρι όπου ο ΟΦΗ επικράτησε του Ατρομήτου με 3-2 σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των play out της Super League και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης των play out. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ντιουσέ (8΄), Μεγιάδο (26΄) και Ντίκο (65΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ρομπάιγ (16΄ πεν.) και Βούρος (35΄ αυτογκόλ).

Η βαθμολογία των Playout της Super League:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!