Η πορεία του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα δεν θα ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι για τον Ισπανό διεθνή μέσο. 

Η πορεία του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα δεν θα ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι για τον Ισπανό διεθνή μέσο. 

Ήταν γνωστό πως οι δύο πλευρές είχαν καλές επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Μπουσκέτς αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές υπήρχε αγωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS, ο 34χρονος άσος με τις 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν συμφώνησε να επεκτείνει για ένα χρόνο το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, με μείωση μισθού.

Τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας διευκρινίζουν ότι αυτή θα είναι η τελευταία ανανέωση πριν από την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!