Ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο θρυλικός “ποταμός” του Ολυμπιακού, ήταν ο επόμενος καλεσμένος του “The Lost Tapes by Stoiximan” και μίλησε για όλα.

Το Trace n’ Chase στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το “The Lost Tapes by Stoiximan” και τον Βασίλη Σκουντή, συνεχίζει να φιλοξενεί αξιόλογους καλεσμένους που δίνουν τη δική τους, διαφορετική ματιά στις συνεντεύξεις αθλητικών προσωπικοτήτων. Ρίβερς

Στον εντυπωσιακό χώρο αυτό έχουν δώσει το παρόν πρόσωπα του μπάσκετ, όπως ο μυθικός Νίκος Γκάλης, ο αξεπέραστος Παναγιώτης Γιαννάκης και ο θρυλικός Ντέιβιντ Ίνγκραμ, μεταξύ άλλων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο θρυλικός “ποταμός” του Ολυμπιακού, ήταν ο επόμενος καλεσμένος. Σε μία συνέντευξη διάρκειας 60 λεπτών, αποκαλύπτει πλούσιες λεπτομέρειες για τη ζωή και την καριέρα του, μιλώντας για θέματα που τον απασχολούν.

Ένα από τα πράγματα που δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο θρύλος του Ολυμπιακού ήταν φυσικά η σχέση με τους οπαδούς των Πειραιωτών, χαρακτηρίζοντάς τους εκπληκτικούς.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ντέιβιντ Ρίβερς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!