Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε στο game 2 των δύο ομάδων για τα Playoffs της Euroleague.

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε για τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε στο game 2 των δύο ομάδων για τα Playoffs της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουστάφα Φαλ:

Για την ήττα στο Game 2:

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι για την ήττα. Χάσαμε τα ριμπάουντ και τους δώσαμε περισσότερες επιθέσεις. Επίσης, στο 2ο δεκάλεπτο μας κέρδισαν με διαφορά και μείωσαν τη διαφορά σε λίγα λεπτά. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι».

Για το αν οι συμπαίκτες του δεν είναι τόσο αποδοτικοί αμυντικά, όταν δεν βρίσκουν τα σουτ που θέλουν στην επίθεση:

«Πιστεύω πως παίζει ρόλο και το ποιοι αγωνίζονται. Κάποιοι είναι καλύτεροι στην άμυνα. Κάποιοι άλλοι πρέπει να είναι αποδοτικοί στην επίθεση για να τα καταφέρουμε και στην άλλη πλευρά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τη συνέχεια της σειράς στην Τουρκία και το κατά πόσο οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αλλάξουν την προσέγγισή τους:

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας. Πρέπει να κάνουν όλοι καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και στα box out και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Είναι οι λεπτομέρειες».

Για αυτά που πρέπει να κρατήσει ή να αλλάξει ο Ολυμπιακός:

«Η άμυνά μας ήταν καλή. Πρέπει να παίζουμε χωρίς εγωισμό. Κάποιες φορές όταν εκνευριζόμαστε δεν κυκλοφορούμε την μπάλα. Όλοι πρέπει να βοηθούν και οφείλουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!