Μετά τη σύρραξη που έγινε στον αγώνα Ρεάλ - Παρτίζαν, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν εμφανίστηκε πρόθυμος να σχολιάσει τις ποινές.

Μετά τη σύρραξη που έγινε στον αγώνα Ρεάλ – Παρτίζαν, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξέφρασε το σοκ του όπως όλος ο κόσμος.

Ωστόσο, δεν έχει καμία πρόθεση να εκφραστεί επί του θέματος και να βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης.

Παρόλο που κλήθηκε να σχολιάσει τις ποινές που επέβαλε η EuroLeague στους παίκτες, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, αντίπαλος της Ρεάλ αν περάσουν στο Final 4, παρέμεινε ψύχραιμος και πρόσεξε πολύ τις λέξεις που χρησιμοποίησε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Φυσικά και είναι σοκ να κάθεσαι στο ξενοδοχείο σου ήσυχα παρακολουθώντας τον αγώνα και ξαφνικά να σηκώνεσαι πιάνοντας το κεφάλι σου με αυτά που βλέπεις. Θα μείνει στην ιστορία αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει θέση στο μπάσκετ για αυτά, αλλά συμβαίνουν», δήλωσε ο Γιασικεβίτσιους και κατέληξε:

«Δεν θέλω να τις σχολιάσω. Πρέπει να καταλάβετε την κατάσταση με την Μαδρίτη (σ.σ επειδή η Ρεάλ είναι η μεγάλη αντίπαλος της Μπαρτσελόνα). Δεν θέλω να βρεθώ στα ΜΜΕ με αυτά που θα πω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!