Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι για τους παίκτες του.

Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης μόνο χαρούμενος θα μπορούσε να είναι για τους παίκτες του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης;

«Είναι δυνατόν μετά από μία πρόκριση να πούμε αν δυσκολευτήκαμε; Δεν είναι καλή ερώτηση. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνεις και με ποιον παίζεις. Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ο Ηλίας (Καντζούρης) κάνει εξαιρετική δουλειά. Είχαμε πάρα πολύ δύσκολο έργο. Το να βγαίνεις τρίτος και να παίζεις με την ΑΕΚ ως έκτη ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εμάς. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, πιστεύω το χάρηκε όλος ο κόσμος.

Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν πολύ NBA τις τελευταίες ημέρες, το κάναμε λίγο σε υψηλό σκορ. Πέρα από την πλάκα ήταν καταπληκτικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν. Υπάρχει προσμονή, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο παρατάσεις, είναι λογικό να υπάρχει ένταση. Είναι λογικό να το ζούμε διαφορετικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, στους παίκτες, στους συνεργάτες μου, στη διοίκηση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!