Η FIBA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2027, συνεχίζοντας την παρουσία της στην Ασία.

Η FIBA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2027, συνεχίζοντας την παρουσία της στην Ασία.

Το Κατάρ θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση για δεύτερη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2022, στη συνέχεια της προσπάθειας της FIBA να εξερευνήσει την αγορά της Ασίας.

Η διοργάνωση του 2023 θα φιλοξενηθεί στις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία και την Ινδονησία, με την κλήρωση να προγραμματίζεται για το προσεχές Σάββατο (29/4).

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA έκανε θετικά σχόλια για τη διοργάνωση στο Κατάρ, εκφράζοντας αισιοδοξία για την υψηλή ποιότητα του τουρνουά και τις ικανότητες των ανθρώπων που το διοργανώνουν. Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Ζαγκλής ανέφερε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την μπασκετική Ομοσπονδία του Κατάρ για την πετυχημένη της προσφορά και είμαστε αισιόδοξοι ότι η διοργάνωση θα έχει την υψηλότερη ποιότητα εντός και εκτός παρκέ.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν αυτή την διοργάνωση έχουν ικανότητες, εμπειρία και καλό ιστορικό, έχοντας φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις και στο παρελθόν σε πολλά ολυμπιακά αθλήματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!