Σοκαριστικά είναι τα νέα που έρχονται από την Μαδρίτη για την κατάσταση του Ντάντε Έξουμ.

Αδιανόητα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτίζαν. Ο Σέρχιο Γιουλ έκανε ένα σκληρό φάουλ χωρίς λόγο στον Κέβιν Πάντερ, με τον Αμερικανό να αντιδράει, τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε να ορμάει και να χτυπά άσχημα τον Ντάντε Έξουμ (αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο) και τους υπόλοιπους να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Ο γιατρός της Παρτίζαν, Μόμα Γιακόβλεβιτς, τόνισε πως ο Αυστραλός γκαρντ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πέλμα, ενώ απέφυγε ακόμη και κάταγμα στη σπονδυλική στήλη που θα του προκαλούσε τεράστια βλάβη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα:

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιαμπουσέλε τον πέταξε στο παρκέ, πρέπει να τιμωρηθεί με φυλάκιση και δια βίου αποκλεισμό. Ο Ντάντε Έξουμ θα μπορούσε να έχει σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να τελειώσει την καριέρα του. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Πρόκειται για σοβαρές σωματικές βλάβες. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι έχει σπάσει το δάχτυλο του ποδιού του, κάποια δόντια και τον τένοντα στον αριστερό του αντίχειρα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!