Ο Ηλίας Καντζούρης έδωσε συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά έκανε λόγο και για ανελέητο κυνηγητό για την ομάδα του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Ηλίας Καντζούρης έδωσε συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά έκανε λόγο και για ανελέητο κυνηγητό για την ομάδα του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Να πούμε συγχαρητήρια στο Περιστέρι και στον κόουτς Σπανούλη. Εμείς ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό ήταν σημαντικό. Η μεγάλη εικόνα λέει πως κάναμε πολλά βήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Είχαμε μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη παίζοντας και κερδίζοντας ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ. Κάναμε υπερβάσεις.

Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε το βήμα παραπάνω αλλά νιώθω πως η ΑΕΚ έφαγε ένα ανελέητο κυνηγητό σε όλο το δεύτερο γύρο. Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια. Αυτοί που κόπτωνται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, θα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και δύο πράγματα πρέπει να υπάρχουν για να βρει το άθλημα την αίγλη του, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός.

Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε όρθιοι. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν συνέχεια δίπλα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!