Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, παρόλο που η ομάδα του είναι πλέον φαβορί για το τρίτο συνεχόμενο τίτλο της.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της Premier League αφήνοντας πίσω της την Άρσεναλ αρκεί να  κερδίσει τη Φούλαμ την Κυριακή στο Λονδίνο, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, παρόλο που η ομάδα του είναι πλέον φαβορί για το τρίτο συνεχόμενο τίτλο της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Σίτι θα επισκεφτεί τη Φούλαμ έχοντας κερδίσει εννέα από τους τελευταίους 10 αγώνες πρωταθλήματος, με πιο πρόσφατη τη νίκη με 4-1 εναντίον της πρωτοπόρου Άρσεναλ την Τετάρτη.
Μια νίκη εναντίον της ομάδας του Λονδίνου θα έφερνε τη Σίτι έναν βαθμό μπροστά από την Άρσεναλ, έχοντας επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Ο κόσμος λέει ότι τελείωσε, δεν είναι έτσι. Θα τελειώσει όταν τελειώσει, αλλά δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τώρα πάμε στη Φούλαμ απέναντι σε μια απίστευτη ομάδα», είπε ο Γκουαρντιόλα μιλώντας σήμερα (28/4) στους δημοσιογράφους.
«Είμαστε σε παιχνίδια που όλοι παλεύουν για κάτι. Η Φούλαμ έχει ένα ιδιαίτερο γήπεδο και μια οργανωμένη ομάδα. Δεν θα θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Είμαστε χαρούμενοι για το τελευταίο παιχνίδι και την απόδοση, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν έχει τελειώσει», πρόσθεσε.

Η απόδοση του Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεχώρισε κόντρα στην Άρσεναλ, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας μια ασίστ, και ο Γκουαρντιόλα επαίνεσε τον 31χρονο Βέλγο διεθνή  μέσο, λέγοντας ότι είναι ένας «εξαιρετικός παίκτης» με υψηλά στάνταρ.
«Δεν μπορούμε να απαιτούμε από κάθε παίκτη για μια περίοδο 10 ετών με ένα παιχνίδι κάθε τρεις μέρες, 11 μήνες στη σειρά, να ξεκουράζεται τρεις εβδομάδες και να επιστρέφει για την προετοιμασία, να είναι συνεχώς ανεβασμένος», είπε ο Γκουαρντιόλα. είπε.
«Οπότε μερικές φορές το να κάθεσαι και να μην παίζεις είναι καλό. Δεν είναι τιμωρία. Τα στάνταρ του είναι τόσο, τόσο υψηλά και θα έχουμε την ευκαιρία να μας δείξει πόσο χαρούμενος είναι παίζοντας ποδόσφαιρο.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!