Ολοένα και πιο κοντά στη μεγάλη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι είναι πλέον ο Λιονέλ Μέσι.

Ολοένα και πιο κοντά στη μεγάλη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι είναι πλέον ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στις αρχές της εβδομάδας ο καταλανικός Τύπος ανέφερε πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία για να γυρίσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στη Βαρκελώνη, έπειτα από δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/4) τα ρεπορτάζ των Καταλανών (συγκεκριμένα του ρεπόρτερ Τζουάν Φοντές) πήγαν το όλο θέμα ένα βήμα… παρακάτω, επισημαίνοντας πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο «ψύλλος» θα έχει διάρκεια δύο ετών και θα έχει ισχύ απ’ την 1η Ιουλίου 2023 έως τον Ιούνιο του 2025.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα μάλιστα, ετοιμάζει μία πολύ μεγάλη «υποδοχή» για το ιστορικό come back του Μέσι, με μία γιορτή στο «Καμπ Νου» μέσα στον Ιούνιο, παρουσία 105.000 φίλων της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!