Η Τσέλσι έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του Νεϊμάρ και θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του. Φυσικά, μένει να ικανοποιηθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τσέλσι έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του Νεϊμάρ και θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του. Φυσικά, μένει να ικανοποιηθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Mirror», οι Παριζιάνοι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν στην Τσέλσι τον Νεϊμάρ το ερχόμενο καλοκαίρι παρόλο που οι διαπραγματεύσεις τον Γενάρη δεν είχαν προχωρήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα της Γαλλίας δεν είναι ικανοποιημένη με την προσφορά του Νεϊμάρ στην ομάδα και δεν θα έλεγαν όχι σε μία ενδεχόμενη συμφωνία.

Μάλιστα, ο Τοντ Μπόελι πραγματοποίησε συνάντηση νωρίτερα φέτος με τον Νεϊμάρ προκείμενου να διαπιστώσει και τα δικά του θέλω.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν σίγουρα θα υπάρξουν εξέλιξεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.