Σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν παρόν χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου και «τσέκαρε» τον Λουίς Πάλμα.

Ο Λουίς Πάλμα πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό όπου φυσικά σκόραρε και με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα, η απόδοσή του δεν άφησε ασυγκίνητο τον σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο βρέθηκε ο επικεφαλής για τα Βαλκάνια σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον οποίο έκανε θετική εντύπωση ο 23χρονος παίκτης και όπως άφησε να εννοηθεί θα τον έχει πλέον στη λίστα των παικτών που η διάσημη αγγλική ομάδα παρακολουθεί στις χώρες των Βαλκανίων.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα βρεθεί και πάλι ο σκάουτερ αυτός στο γήπεδο για να δει και πάλι τον Λουίς Πάλμα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.