Κύπελλο Ελλάδας: Η συνεδρίαση της ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο τελικός μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30. Κύπελλο Ελλάδας

αρόλο που η ημερομηνία πέρασε από πολλές αλλαγές και δυσκολίες, η τελική απόφαση έγινε και η μπίλια κάθισε στις 24 Μαΐου, τρεις ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές και δέκα ημέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Κύπελλο Ελλάδας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπήρξε σκέψη να διεξαχθεί ο τελικός στις 23 Μαΐου, αλλά αυτή η πρόταση δεν προχώρησε.

Τέλος, η ιδέα να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου απορρίφθηκε από την αστυνομία λόγω των κοντινών εκλογών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!