Αισιόδοξος, αλλά και συνάμα, προσγειωμένος στην πραγματικότητα, εμφανίσθηκε -όπως συνηθίζει άλλωστε- ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αισιόδοξος, αλλά και συνάμα, προσγειωμένος στην πραγματικότητα, εμφανίσθηκε -όπως συνηθίζει άλλωστε- ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Λίγο μετά την εμφατική νίκη με 4-1 επί της Αρσεναλ, ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, σχολίασε με νόημα:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το επιτελείο. Γνωρίζαμε τα προσόντα του αντιπάλου μας. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο και πετύχαμε μια εξαιρετική απόδοση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Εντός έδρας, με το κοινό μας, νιώθουμε καλά, άνετα. Το πιο σημαντικό σήμερα (σ.σ. εχθές) είναι ότι έχουμε την μοίρα μας στα χέρια μας. Τα επόμενα τρία ματς, σημαίνουν πολλά πράγματα. Παραμένουμε δύο βαθμούς πίσω από την Αρσεναλ, με δύο αγώνες λιγότερους και θα ήθελα να έχω άλλους έξι βαθμούς, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αποφάσισα να ξεκινήσω τον Γουόκερ, γιατί διαπίστωσα ότι στο Μόναχο, την περασμένη Τετάρτη, στο Champions League, κόντρα στους Κομάν και Μουσιάλα, δυσκολευόμασταν στο “ένας εναντίον ενός”.

»Και απέναντι στον Μαρτινέλι, έκρινα ότι ο Γουόκερ ήταν ο κατάλληλος αμυντικός. Δεν υποτίμησα ούτε ένα δευτερόλεπτο την Αρσεναλ, ξέρω πόσο καλή ομάδα είναι. Αλλά όταν παίζουμε όπως σήμερα, έχουμε μια απίστευτα ανταγωνιστική ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!