Ο Γενς Γιόνσον αναδείχθηκε COSMOTE MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ένας πραγματικός τελικός.

Ο Γενς Γιόνσον έβγαλε τις ασίστ στα δύο πρώτα γκολ της ΑΕΚ και γενικότερα πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Έτσι, μοιραία αναδείχθηκε COSMOTE MVP της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γενς Γιόνσον στην κάμερα του ΑΕΚ TV:

«Είμαι χαρούμενος που θέλετε να μιλήσουμε για τις ασίστ και όχι για την ευκαιρία που έχασα. Όμως, αισθάνομαι ωραία. Νομίζω. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με την ομάδα. Κάναμε όσα είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε.

Όλοι ήταν εκεί, με πλήρη αφοσίωση. Στο 110%. Και ανταμειφθήκαμε. Το 4-0 είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οπότε είμαστε στο σωστό δρόμο και έχουμε έναν μεγάλο τελικό την Κυριακή.

Όπως είπα, παίξαμε όπως έπρεπε. Στο 110%. Τα δώσαμε όλα, παίξαμε καλά, παίξαμε έξυπνα και φυσικά είναι πιο εύκολο όταν παίζεις 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Μας βοήθησε κι αυτό, όμως ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι.

Θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Ένας μεγάλος τελικός. Γι’ αυτό ήρθαμε όλοι εδώ, να παίξουμε σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, αυτό το φανταστικό κλαμπ. Να συμμετέχουμε σε τέτοια παιχνίδια, να παίζουμε για το πρωτάθλημα. Οπότε ανυπομονούμε και θα τα δώσουμε όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!