Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο που έκανε τη διαφορά αλλά και στα λάθη τα οποία υπέπεσε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο που έκανε τη διαφορά αλλά και στα λάθη τα οποία υπέπεσε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το 1-0. Εμείς ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι, θέλαμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, το καταφέραμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Λίγκας, την πιο συνεπή. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι ομάδα που δεν χρειάζεται πολλές ντρίμπλες για να σκοράρει.

Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε απέναντί τους, όμως στην τρίτη περίοδο το μομέντουμ από πέντε τρίποντα άλλαξε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και τη συνοχή μας. Κάναμε την προσπάθειά μας με ένα σερί, όμως δεν ήταν αρκετό. Ο Ολυμπιακός σκόραρε 26 πόντους σε αυτή την περίοδο. Ήμασταν καλύτεροι στο ριμπάουντ, μοιράσαμε τη μπάλα, όμως μας πλήγωσαν τα 14 λάθη. Όπως είπα, συγχαρητήρια. Έχουμε κάτι για να δουλέψουμε, χάσαμε μία ευκαιρία.

Περιμένουμε περισσότερα και από τον Ντόρσεϊ και από άλλους παίκτες. Ο Τάιλερ μας έχει δώσει καλά παιχνίδια, έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Προφανώς δεν ήταν αυτός ο πραγματικός Τάιλερ. Δεν σκόραρε, είναι θέμα, πιστεύω ότι θα βρει τρόπο για να είναι πιο αποδοτικός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!