Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ διαφώνησαν σχετικά με τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες μετά την ήττα των Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ και τον αποκλεισμό τους από τα playoffs του NBA. Μπάρκλεϊ και Σακίλ

Μάλιστα, εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με έναν ρεπόρτερ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι Μπακς απέτυχαν την φετινή σεζόν λόγω του αποκλεισμού στον πρώτο γύρο από τους Χιτ, αναφέροντας ως παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν.

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ διαφώνησαν, με τον πρώτο να παίρνει το μέρος του Greek Freak και τον δεύτερο να εκφράζει αντίθετη άποψη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ:

«Συμφωνώ με τον Γιάννη. Απλά έχασαν, δεν κερδίζεις πάντα! Ο Σακίλ έπαιξε 19 χρόνια και πήρε 4 πρωταθλήματα, δεν νομίζω ότι είχε 15 χρόνια αποτυχίας. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα! Για να πάρεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να πάνε πολλά πράγματα όπως τα θες. Ο Γιάννης έχασε δύο παιχνίδια και έπαιξε ελάχιστα στο πρώτο. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν ήταν καλά. Μπορεί η σειρά να ήταν διαφορετική. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του για την ερώτηση. Είναι απογοητευτικό να τραυματίζεσαι τόσο νωρίς στη σειρά. Είναι ατυχές. Είναι σπουδαία υπόθεση να έχουμε αυτό το παιδί ως πρόσωπο της λίγκας. Είπε πως δεν θέλει να το κάνει προσωπικό στον δημοσιογράφο. Γι’ αυτό αγαπώ αυτό το παιδί».

Από την άλλη ο Σακίλ Ο’ Νιλ τόνισε:

«Κι εγώ όταν δεν κέρδιζα ήμουν σκληρός με τον εαυτό μου. Όταν είσαι μεγάλος παίκτης, όταν περιμένουν πολλά από σένα και δεν κερδίζεις, στο δικό μου το μυαλό έχεις αποτύχει. Εγώ έπαιξα 19 σεζόν και απέτυχα στις 15. Όταν δεν έπαιρνα το πρωτάθλημα, αποτύγχανα. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον πώς να σκέφτεται, όμως εγώ έτσι μεγάλωσα. Ο ίδιος ο Γιάννης φυσικά δεν είναι αποτυχημένος ως παίκτης, αλλά η σεζόν ήταν αποτυχημένη για τον οργανισμό. Σέβομαι την εξήγησή του, αλλά για μένα όταν δεν κερδίζαμε ήταν πάντα δική μου η ευθύνη και πάντα το θεωρούσα αποτυχία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!