Ο πρώτος μήνας του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου είναι... αποκαρδιωτικός - Στην προπόνηση της Πέμπτης (27/4) ήρθε το... ξέσπασμα απ’ τον Γερμανό τεχνικό.

Ο πρώτος μήνας του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου είναι… αποκαρδιωτικός, καθότι οι Βαυαροί αποκλείστηκαν στο Κύπελλο Γερμανίας, στους «8» του Champions League «σβηστά» απ’ την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ βλέπουν πλέον την… πλάτη της Ντόρτμουντ στη βαθμολογία της Bundesliga.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 51χρονος τεχνικός περιμένει αντίδραση απ’ τους παίκτες του στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, όμως αυτά που βλέπει στις προπονήσεις και κυρίως η εικόνα… αδιαφορίας από αρκετούς ποδοσφαιριστές, τον έκαναν να βγει απ’ τα… ρούχα του. Τόμας Τούχελ

Στην προπόνηση της Πέμπτης (27/4) ήρθε το… ξέσπασμα απ’ τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος εκνευρίστηκε πάρα πολύ απ’ όσα έβλεπε στο οικογενειακό δίτερμα της Μπάγερν, το οποίο (σύμφωνα με την Bild και φωτογραφίες που δημοσίευσε) διέκοψε δύο φορές κι απ’ τα νεύρα του έσπασε κι ένα προπονητικό κοντάρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.