Μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής, (23/4), η κατάσταση ξεκαθάρισε αναφορικά με τη διαδικασία των Play Off της Super League.

Μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής, (23/4), η κατάσταση ξεκαθάρισε αναφορικά με τη διαδικασία των Play Off της Super League. Στο β’ γύρο του μίνι πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ την τρίτη θέση ενώ ο Άρης έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη «μάχη» για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο έναντι του Βόλου.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, που διεξάγεται εξ ολοκλήρου την Τετάρτη 26/4, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena (21:00). Η «Ενωση» πέρασε νικηφόρα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κερδίζοντας με 3-1 τον Ολυμπιακό, φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές νίκες (με 8-2 τέρματα). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πηγαίνει χέρι-χέρι με τον Παναθηναϊκό κι όλα δείχνουν πως το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (30/4) με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, θα είναι το ματς-κλειδί στην υπόθεση τίτλος. Ακόμη κι αν οι «ασπρόμαυροι» αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μεν στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League, ωστόσο στο πίσω μέρος τους μυαλού τους υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην… ΑΕΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο συμπρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει, φαινομενικά, πιο εύκολο έργο καθώς φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό (18:00) από τον Βόλο. Βέβαια, αντίστοιχη αίσθηση υπήρχε και στο ματς του πρώτου γύρου των Play Off, όταν οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Το «τριφύλλι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κερδίζοντας για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη (2-1 τον ΠΑΟΚ) και η πρωτιά είναι στα… πόδια της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που στην Τούμπα δέχθηκε γκολ μετά από 885 αγωνιστικά λεπτά. Παρέμεινε μάλιστα αήττητη για 11ο σερί ματς (8-3-0 με 15-2 τέρματα, τελευταία ήττα το 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα στις 30/1). Οι δε Θεσσαλοί, έπειτα και από την εντός έδρας ήττα τους από τον Άρη (0-3), μάλλον πέταξαν «λευκή πετσέτα» και μένουν εκτός Ευρώπης. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τα έξι ματς μακριά από τη νίκη (0-1-5 με 2-12 τέρματα).

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00), τέλος, ο Άρης περιμένει τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν μία, μάλλον, αποτυχημένη σεζόν. Τουλάχιστον οι «κίτρινοι» φαίνεται να πετυχαίνουν το ελάχιστο των στόχων τους, που ήταν η εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Conference League, έπειτα από το θριαμβευτικό πέρασμά τους (3-0) από τον Βόλο. Ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Απόστολου Τερζή έπειτα από τέσσερις αγώνες χωρίς «τρίποντο» (πήγε στο 1-1-3 με 7-8 τέρματα). Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, τέθηκαν εκτός διεκδίκησης τίτλων – από την ΑΕΚ και στις δυο διοργανώσεις – και μπαίνουν σε καθεστώς… εσωστρέφειας και εκκαθάρισης ενόψει της νέας σεζόν. Αναμενόμενο, μετά τις δυο σερί ήττες από Παναθηναϊκό (2-0 εκτός) και ΑΕΚ (1-3 εντός).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!