Ο ιδρυτής ποδοσφαιρικής ομάδας νέων της Σέλτικ καταδικάστηκε σε τρία επιπλέον χρόνια φυλάκιση, για σεξουαλική επίθεση σε αγόρι πριν 56 χρόνια

Ο ιδρυτής ποδοσφαιρικής ομάδας νέων της Σέλτικ καταδικάστηκε σε τρία επιπλέον χρόνια φυλάκιση, για σεξουαλική επίθεση σε ένα νεαρό αγόρι πριν από 56 χρόνια, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο δημιουργός της Celtic Boys Club το 1966-ομάδας που συνδεόταν με τη Σέλτικ-, Τζιμ Τόρμπετ, 75 ετών, εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης έξι ετών για σεξουαλική επίθεση σε έξι εφήβους. Καταδικάστηκε σήμερα (25/4) για παρόμοιες πράξεις σε ένα 13χρονο αγόρι το 1967.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζιμ Τόρμπετ καταδικάστηκε για πρώτη φορά σε δύο χρόνια φυλάκιση το 1998 για σεξουαλική επίθεση σε τρεις νεαρούς παίκτες Celtic Boys Club μεταξύ 1967 και 1974. Είχε εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια και συνελήφθη κατά την επιστροφή του στη Σκωτία μετά από νέες κατηγορίες και ένα ντοκιμαντέρ του BBC.

Το 2018, καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε έξι νεαρούς μεταξύ 1970 και 1994. Σήμερα ο δικαστής Άντριου Κάμπι αποφάσισε ότι είχε χρησιμοποιήσει την ομάδα ως «εργαλείο για τη στρατολόγηση νεαρών θυμάτων».

Ο Τζιμ Τόρμπετ αμφισβήτησε τις κατηγορίες εναντίον του καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης των έξι ημερών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!