«Θα ήταν καλύτερα στη Γαλλία, για να φτάσει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ήρεμα θα πρέπει να μείνει εκεί», εκτιμάει ο Κέμπες.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου» με ελεύθερη μεταγραφή θα είχε σίγουρα νοσταλγική αξία, αλλά ο Μάριο Κέμπες φοβάται ότι οι οικονομικοί περιορισμοί των «Μπλαουγκράνα» και οι προσδοκίες που θα μπορούσαν να τεθούν στον ηγέτη της Εθνικής Αργεντινής καθιστούν το εγχείρημα ασύνετη κίνηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν νομίζω ότι είναι υγιές γι΄ αυτόν να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα», εκτίμησε ο Κέμπες μιλώντας στο Super Deportivo Radio. «Θα ήταν καλύτερα στη Γαλλία, για να φτάσει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ήρεμα θα πρέπει να μείνει εκεί. Οι στόχοι της Μπαρτσελόνα είναι διαφορετικοί, συνεχίζει να συνέρχεται μετά την αποχώρησή του αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα».

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 σημείωσε 15 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ για την Παρί Σεν Ζερμέν στη γαλλική Ligue 1 αυτή την αγωνιστική περίοδο, βοηθώντας το σύλλογο να φτάσει στα πρόθυρα του τίτλου.

Η Παρί, ωστόσο, υπήρξε λιγότερο επιτυχημένη στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό στη φάση των «16» από την Μπάγερν Μονάχου.

Εάν ο Μέσι δεν θελήσει τελικώς να πάει στην Μπαρτσελόνα, θα έχει κι άλλες επιλογές εκτός από την εκ νέου υπογραφή με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ίντερ Μαϊάμι εμφανίζεται ως η πλέον πιθανή εναλλακτική, ενώ και η αμερικανική Λίγκα (MLS) θα μπορούσε να αλλάξει τους κανόνες της για να επιτρέψει τη μεταγραφή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!