Η Γουέστ Χαμ δίνει μάχη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Πότερ.

Η Γουέστ Χαμ δίνει μάχη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς όμως να έχει απομακρυνθεί εντελώς ο κίνδυνος.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ντέιβιντ Μόιες θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και το καλοκαίρι θα λυθεί το συμβόλαιο του, με τον Γκρέιαμ Πότερ να είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αγγλος τεχνικός, που πρόσφατα απολύθηκε από την Τσέλσι, είναι θετικός να αναλάβει άμεσα τα «αφυριά» και γι’ αυτό το λόγο απέρριψε την πρόταση της Λέστερ.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διοίκηση της Γουέστ Χαμ έχει προσφέρει στον Αγγλο κόουτς τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!