Ο Τζόναθαν Μότλεϊ μίλησε ενόψει της σειράς με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλή χημεία που είναι δύσκολο κάποιος να αντιμετωπίσει.

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ μίλησε ενόψει της σειράς με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλή χημεία που είναι δύσκολο κάποιος να αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόναθαν Μότλεϊ:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, καλά προετοιμασμένη που μπορεί να παίξει μαζί. Φυσικά, θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα με τόσο καλή χημεία η οποία φαίνεται ότι κάνει τα πάντα αυτή τη στιγμή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την άλλη, εμείς παλεύουμε με πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε μια νέα ομάδα. Και καταστάσεις όπως αυτή μπορεί να καταστρέψει όλη τη σεζόν. Προσωπικά, θα ήθελα να μείνω και στα 40 λεπτά των αγώνων με τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έπαιξα καθόλου στο πρώτο ματς, ενώ μόλις 10 λεπτά στο δεύτερο».

Για τα σημεία του παιχνιδιού που πρέπει να βελτιώσει:

«Φυσικά υπάρχουν σημεία που πρέπει να βελτιωθώ. Πρώτα από όλα οι ελεύθερες βολές καθώς φέτος αύξησα τον αριθμό των βολών από τα φάουλ που κέρδιζα. Είχα περισσότερες προσπάθειες από κοντά σε αντίθεση με τις άλλες χρονιές που σούταρα από μέση απόσταση κυρίως. Του χρόνου θα είμαι καλύτερος παίκτης, θα δείτε».

Για την Αναντολού Εφές:

«Η Euroleague είναι μια πολύ δύσκολη διοργάνωση. Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα γιατί όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Οι οπαδοί επηρεάζουν πολύ το παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!