Ο θρύλος του NBA Τσαρλς Μπάρκλεϊ θεωρεί πως ο Τζίμι Μπάτλερ πλέον θα πρέπει να θεωρείται μέλος της BIG-3 των Μαϊάμι Χιτ σε ολόκληρη την ιστορία τους.

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να κάνει… απίθανα πράγματα και να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 56 πόντους (σ.σ. ρεκόρ ομάδας) οι Χιτ επικράτησαν των Μπακς με 119-114 στο Μαϊάμι και έκαναν το 3-1 στη σειρά του πρώτου γύρου της Ανατολής. Πλέον τα «ελάφια» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο καθώς χρειάζονται τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολής. Τσαρλς Μπάρκλεϊ

Ο θρύλος του NBA Τσαρλς Μπάρκλεϊ θεωρεί πως ο Τζίμι Μπάτλερ πλέον θα πρέπει να θεωρείται μέλος της BIG-3 των Μαϊάμι Χιτ σε ολόκληρη την ιστορία τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «ΝΒΑ on ΤΝΤ»:

«Μετά από τους 56 πόντους του κόντρα στο Μιλγουόκι και τη μεγάλη νίκη των Χιτ, αυτός μαζί με τον Ντουέιν Ουέιντ και τον Αλόνζο Μόρνινγκ είναι οι τρεις καλύτεροι Χιτ όλων των εποχών. Λατρεύω τον τρόπο που αγωνίζεται και το πάθος του. Η αποφασιστικότητά του στα play offs είναι απίστευτη όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε ξανά την ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ του Τζίμι Μπάτλερ κόντρα στους Μπακς και τους 56 πόντους που σημείωσε:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!