Η Τότεναμ απέλυσε και τον «υπηρεσιακό» προπονητή της Κρίστιαν Στελίνι.

Αυτό που είχε καταγραφεί ρεπορταζιακά σε μεγάλη μερίδα του βρετανικού Τύπου απ’ το πρωί της Δευτέρας (24/4) ως «ειλημμένη απόφαση», επισημοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας: Η Τότεναμ απέλυσε και τον «υπηρεσιακό» προπονητή της Κρίστιαν Στελίνι (συνεργάτης του πρώην τεχνικού της αγγλικής ομάδας, Αντόνιο Κόντε), ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και τη συντριβή από τη Νιούκαστλ με 6-1 το απόγευμα της Κυριακής (23/4), που ουσιαστικά «ψαλίδισε» και τις τελευταίες ελπίδες των «σπερς» για να προλάβουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και τα εισιτήρια του επόμενου Champions League.

«Ο Κρίστιαν ανέλαβε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδας μας την εφετινή σεζόν και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την επαγγελματική συμπεριφορά του ιδίου, αλλά και του προπονητικού τιμ του, οι οποίοι συμπεριφέρθηκαν με εξαιρετικό τρόπο, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς» ανέφερε ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι σε επίσημη δήλωσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα στη σεζόν ο Κρίστιαν Στελίνι είχε αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή, όταν χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση στη χολή ο Κόντε, χάνοντας αρκετά ματς, με τον 48χρονο Ιταλό να οδηγεί την Τότεναμ σε μεγάλες νίκες επί των Μάντσεστερ Σίτι, Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Κάτι που δεν μπόρεσε να το επαναλάβει απ’ την στιγμή που έγινε επίσημα πρώτος προπονητής, μετρώντας μόλις μία νίκη επί της Μπράιτον με 3-2.

Ο Ράιαν Μέισον ανέλαβε ήδη τα ηνία της ομάδας έως το τέλος της σεζόν, όπως ανέφερε η Τότεναμ στην ανακοίνωσή της, με τη διοίκηση των «σπερς» να συνεχίζει την αναζήτηση του προπονητή της επόμενης σεζόν, αλλά και την πρόσληψη διευθυντή ποδοσφαίρου, μετά την παραίτηση του Ιταλού Φάμπιο Παρατίτσι, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο 31χρονος Μέισον αναλαμβάνει για δεύτερη φορά την τελευταία διετία χρέη «υπηρεσιακού» προπονητή στην Τότεναμ, μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο τον Απρίλιο του 2021. Οι «σπερς» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (27/4) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.