Τα σοβαρά επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου σε όλη την Ευρώπη.

Τεράστιας σημασίας κι αξίας νίκη σημείωσε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με το εμφατικό 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off, έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό στους 72 βαθμούς, σε μία μάχη σώμα με σώμα των «πράσινων» και των «κιτρινόμαυρων» για τον εφετινό τίτλο της Super League. Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ματς στο Φάληρο στιγματίστηκε από τα επεισόδια με το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Νταβίντε Μάσα, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους ρέφερι, αν και κοντά βρισκόταν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Εκτοξεύθηκαν φωτοβολίδες και κροτίδες από την κερκίδα προς τον αγωνιστικό χώρο, την ωρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης και όλοι οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονταν έντονα για το πέναλτι με το οποίο πήρε το προβάδισμα (2-1) η Ενωση, αλλά και για το μη καταλογισμό του φάουλ πάνω στον Ρέαμπτσουκ από τον Αμραμπατ, φάση από την οποία προήλθε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ από τον Μάνταλο.

Τα σοβαρά επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου σε όλη την Ευρώπη. Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς των Πειραιωτών, περιγράφοντας χαρακτηριστικά όλο το σκηνικό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ολυμπιακός-ΑΕΚ