Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, προέτρεψε τους φιλάθλους να ανεβάσουν την ένταση στο ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, προέτρεψε τους φιλάθλους να ανεβάσουν την ένταση στο ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ στο «Etihad Stadium» την Τετάρτη, καθώς η ομάδα του θέλει να πάρει τον έλεγχο της κούρσας για τον τίτλο της Premier League.

Η Άρσεναλ έχει χάσει σημαντικό έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μετά τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από τη Σίτι, έχοντας όμως παίξει δύο παιχνίδια παραπάνω.

«Η Τετάρτη είναι ένας τελικός απέναντι σε μια ομάδα που ήταν η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία μέχρι στιγμής και είναι πέντε βαθμούς μπροστά μας», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ξέρω ότι παρόλο που έχουν φέρει ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο τρόπος που παίζουν σε μεγάλο μέρος του αγώνα, είναι δύσκολος να σταματηθεί… Είναι ένα τεράστιο, σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι η νίκη θα μας δώσει ένα βήμα για να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Η Premier League, διαρκεί 11 μήνες, με δουλειά, δουλειά, δουλειά. Και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Ας ελπίσουμε ότι όλο το «Etihad» θα είναι γεμάτο τρεις ώρες πριν από το παιχνίδι».

Ο Γκουαρντιόλα έχει επικρίνει στο παρελθόν τους οπαδούς του συλλόγου ότι δεν υποστηρίζουν όσο πρέπει την ομάδα. Μετά τη ανατροπή με 4-2 επί της Τότεναμ τον Ιανουάριο, ο Γκουαρντιόλα είπε ότι οι οπαδοί ήταν «σιωπηλοί για 45 λεπτά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!