Την επιστροφή του Νικ Κύργιου στο εφετινό Laver Cup ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Την επιστροφή του Νικ Κύργιου στο εφετινό Laver Cup ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Ο ομογενής Αυστραλός είχε απουσιάσει από την περυσινή διοργάνωση του Λονδίνου, όπου η η Team World πήρε για πρώτη φορά το τρόπαιο μετά από τέσσερις σερί ήττες από την Team Europe. Νικ Κύργιος

Μετά από τους Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο, ο Κύργιος είναι ο 4ος τενίστας που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του (5η) στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βανκούβερ του Καναδά, από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν το κρύβω, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της Team World. Όπως έχω πει ξανά στο παρελθόν, το ότι ένα παιδί από την Καμπέρα εκπροσωπεί ολόκληρο τον κόσμο είναι πολύ ξεχωριστό και είμαι έτοιμος για τη μάχη» ανέφερε ο ιδιόρρυθμος τενίστας.

Από την πλευρά του, ο Τζον ΜακΕνρο ανέφερε: «Ο Νικ είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά στο Tour. Το είδαμε πέρσι στο Wimbledon έως που μπορεί να φτάσει.

Όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στο κορτ, καθώς φέρνει μεγάλη ενέργεια και πάθος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον έχω ξανά στην ομάδα στο Βανκούβερ.»

Συνολικά 6 παίκτες έχουν ανακοινωθεί ήδη από τις δύο ομάδες. Εκτός από τους τέσσερις της Team World έχουν γίνει γνωστοί και δύο από την Ευρώπη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Αντρέι Ρούμπλεφ. Νικ Κύργιος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!