Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των πλέι οφ με την Φενέρμπαχτσε αντίπαλο και ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε... μήνυμα.

Την ερχόμενη Τετάρτη (26/4), ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των πλέι οφ της Euroleague με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κάουνας. Ο πρώτος της κανονικής περιόδου στη διοργάνωση αντιμετωπίζει την όγδοη Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Πειραιά να έχει το πλεονέκτημα έδρας στην “best of five” σειρά.

Ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε πως «έχουμε την επιθυμία, τη γνώση, την ικανότητα να βγούμε εκεί έξω και να παλέψουμε» στο βίντεο που δημιούργησε η διοργανώτρια Αρχή, Εuroleague, για το συγκεκριμένο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε:

«Βλέπω την επιθυμία των φιλάθλων, καταλαβαίνω τις προσδοκίες, τις υποχρεώσεις, την ιστορία. Ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση. Έχουμε την επιθυμία, τη γνώση, την ικανότητα να βγούμε εκεί έξω και να παλέψουμε. Όλα κερδίζονται στο παρκέ. Όσο είμαστε υγιείς, σωματικά και πνευματικά, αυτό θέλουμε, αυτό ζητάω, γι’ αυτό προσεύχομαι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!