Ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα προκειμένου η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα να μην κατακτήσει το τρεμπλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μπράιτον με 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι και όπως δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ, θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να μην κατακτήσει το τρεμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ:

«Καταλαβαίνω την αίσθηση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δώσουμε αυτό (νίκη επί της Σίτι και την αποτροπή του τρεμπλ) και το δεύτερο τρόπαιο της σεζόν. Θα δώσω ό,τι έχω, οι παίκτες θα δώσουν ό,τι έχουν και το επιτελείο θα δώσει ό,τι έχει για να τα καταφέρει. Μπορούμε να το κάνουμε – αλλά δεν είναι εύκολη δουλειά γιατί έχουν εξαιρετική ομάδα.

Όταν λέω τα πάντα, αυτό είναι το παν, περισσότερο από 100 τοις εκατό δεν μπορείτε να κάνετε – αλλά οι οπαδοί μπορούν να βασιστούν σε αυτό. Θέλουμε να το δώσουμε απέναντι στη Σίτι, θέλουμε να το δώσουμε στους φιλάθλους. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους νικήσουμε (στην Premier League). Αυτό ήταν το τέλειο παιχνίδι που παίξαμε αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει να παίξουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε ξανά».

Όσο για το αν η κούραση έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη:

«Αυτό μπορεί να είναι μέρος του λόγου αλλά όλα είναι μέσα στο μυαλό σου. Σήμερα, είδαμε ότι ακόμα και όταν ίσως δεν έχουμε αναρρώσει πλήρως από την Πέμπτη, μπορούμε να φέρουμε την απόδοση και ακόμη περισσότερα, οπότε το θέμα είναι να πάρουμε την κατάλληλη προσοχή, να πάρουμε τη σωστή ενέργεια, να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Να έχουμε ένα καλό σχέδιο και να πηγαίνουμε και να είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε τους αγώνες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!