Ο Κάρλος Αλκαράθ (νο2 στον κόσμο) θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον σημερινό (17:00) τελικό του Open της Βαρκελώνης.

Ο Κάρλος Αλκαράθ (νο2 στον κόσμο) θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον σημερινό (17:00) τελικό του Open της Βαρκελώνης. Τσιτσιπάς

Μπροστά στους συμπατριώτες του ο Ισπανός δε συνάντησε κανένα απολύτως εμπόδιο απέναντι στον Βρετανό, Ντάνιελ Έβανς, τον οποίο νίκησε πολύ εύκολα με 2-0 (6-2, 6-2) στο δεύτερο χρονικά ημιτελικό και σήμερα, θα διεκδικήσει το τρόπαιο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή, που νωρίτερα είχε ξεπεράσει το εμπόδιο του Μουζέτι με 2-1. Τσιτσιπάς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θα είναι ο 12ος τελικός στην καριέρα του 19χρονου τενίστα, στον οποίο θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο του. Στο h2h με τον Τσιτσιπά μετρά το απόλυτο στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο tour και το απόγευμα, θα… ψάξει για το 4 στα 4.

Στο παιχνίδι με τον Βρετανό (νο26 στον κόσμο) ο Αλκαράθ χρειάστηκε μόλις 81 λεπτά για να φτάσει στο 2-0. Παίζοντας επιθετικά από το ξεκίνημα και χωρίς να υπ[οτιμήσει καθόλου τον αντίπαλό του, ο νεαρός τενίστας έφτασε άνετα στο 6-2, 6-2 και σε 24 ώρες θα επιδιώξει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία του στο τουρνουά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!