Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσάβι Σίμονς, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο Τσάβι Σίμονς, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν και μάλιστα είναι από τους μόνιμους πρωταγωνιστές στους αγώνες της ολλανδικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ερωτηθείς για την πιθανή επιστροφή του στην γαλλική πρωτεύουσα, δήλωσε:

«Πρέπει να τελειώσω καλά την σεζόν και μετά θα δούμε. Τώρα υπάρχουν οι αγώνες, όπου πρέπει να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις. Επικεντρώνομαι εξ ολοκλήρου στους τελευταίους πέντε αγώνες πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν είναι γνωστό τι μπορεί να συμβεί σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες, αλλά αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ.

»Εχω ακόμα πέντε χρόνια συμβόλαιο εδώ και αυτό το καλοκαίρι θα έχω μια συνομιλία με τον Μαρσέλ Μπραντς, τον προπονητή και όλους τους παράγοντες. Στόχος μου είναι να παλεύω μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση και όχι για την δεύτερη. Αλλά εάν δεν φθάσουμε στην πρώτη θέση, είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και για όλους να είμαστε δεύτεροι. Για τους παίκτες, το αν θα συμμετάσχουν ή όχι στο Champions League κάνει επίσης μεγάλη διαφορά. Αυτό είναι για εμένα προτεραιότητα. Και είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξή μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!