Ο Θίο Γουόλκοτ αποκάλυψε ότι είχε ανάμεικτα συναισθήματα μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον της Άρσεναλ στο ματς με τη Σαουθάμπτον.

Ο Θίο Γουόλκοτ αποκάλυψε ότι είχε ανάμεικτα συναισθήματα μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον της Άρσεναλ, το οποίο έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι τεράστιο πλεονέκτημα στην κούρσα του τίτλου.

Ο Γουόλκοτ ήταν εύστοχος απέναντι στην πρώην ομάδα του, καθώς η Σαουθάμπτον κράτησε ισόπαλη την Άρσεναλ σε ένα θρίλερ έξι τερμάτων την Παρασκευή. Το αποτέλεσμα αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα για τους “κανονιέρηδες”, οι οποίοι πλέον έχουν προβάδισμα πέντε βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχουν δώσει δύο αγώνες περισσότερους από τους αντιπάλους τους για τον τίτλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην Άγγλος διεθνής δεν ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα που συνέβαλλε στο «στραβοπάτημα» της πρώην ομάδας του, καθώς δεν πανηγύρισε το γκολ σε ένδειξη σεβασμού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα, ο Γουόλκοτ είπε: «Ο γιος μου θα απογοητευτεί πολύ που δεν πανηγύρισα, αλλά απλά δεν μπορούσα. Είναι μια αδιάφορη μέρα για μένα σήμερα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κερδίσω, ανεξάρτητα από την κατάσταση. Είναι αυτό που είναι. Ας ελπίσουμε ότι η Άρσεναλ μπορεί τώρα να συνεχίσει και να κερδίσει το πρωτάθλημα.

»Απογοήτευσε τους πάντες. Αυτή είναι η αίσθηση που πήρα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Ήμασταν σε εξαιρετική θέση. Αλλά την πετάξαμε στα σκουπίδια. Θα παίρναμε έναν βαθμό από την κορυφαία ομάδα της σεζόν από το παιχνίδι, αλλά όταν είσαι πέντε λεπτά μακριά [από τη νίκη], πρέπει να την κρατάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!