Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε στο μικρόφωνο του DAZN για την επιθυμία του να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι κορυφής της LaLiga, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης (23/4, 17:15), ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε στο μικρόφωνο του DAZN για την επιθυμία του να γίνει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, την θητεία του στην Καταλωνία, το αρνητικό ξεκίνημα της σεζόν και το μέλλον του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πρέπει να κερδίσω πράγματα, να είμαι πολύ σημαντικός παίκτης, να μπω στην Ιστορία του συλλόγου και να προσπαθήσω να φθάσω τον Λουίς Αραγονές, όσον αφορά στα γκολ. Εχω στο μυαλό μου αρκετά ρεκόρ και ανυπομονώ να τα καταρρίψω. Παλαιότερα, τα έβλεπα πολύ… μακρυά, αλλά τώρα, πρόκειται για μια ευκαιρία, που δίνεται μια φορά στην ζωή», σχολίασε ο Αντουάν Γκριεζμάν των «ροχιμπλάνκος» και πρόσθεσε:

«Είμαι σε πολύ καλή δυναμική από το Μουντιάλ, το διασκεδάζω πολύ και αυτό φαίνεται. Μπορώ να σκοράρω γκολ, να δώσω ασίστ, να είμαι πολύ ολοκληρωμένος παίκτης και τα καταφέρνω. Οταν μπορώ να αλληλεπιδράσω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους, νιώθω καλά, νιώθω ελεύθερος και αυτό με βοηθάει. Η αρχή της χρονιάς, ήταν δύσκολη, γιατί είδα ότι μπορούσα να συνεισφέρω στην ομάδα. Είχα πολύ καλά… πόδια και καλό μυαλό, οπότε ήταν περίπλοκο. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, ήταν καλύτεροι στο να αντέχουν όλα αυτά. Αλλά στο τέλος, η σκληρή δουλειά αποδίδει, όπως πάντα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!