Ο Εργκίν Αταμάν είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και το Debut.gr επικοινώνησε με τον Μπερκ Ουγκουρλού, ο οποίος μίλησε για τον Τούρκο προπονητή.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και το Debut.gr επικοινώνησε με τον Μπερκ Ουγκουρλού, ο οποίος συνεργάστηκε με τον coach Αταμάν στην Εθνική Τουρκίας.

Ο Τούρκος προπονητής υπέγραψε το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» το πρωί της Κυριακής (23/4). Επιβεβαιώθηκαν, έτσι, πλήρως την αποκάλυψη της εκπομπής «Magic Euroleague».

Ο Μπερκ Ουγκουρλού μίλησε αποκλειστικά στο Debut.gr για την συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Αταμάν, χαρακτηρίζοντάς τον «προπονητή που ξέρει να κερδίζει».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πώς πιστεύεις πως ο Αταμάν μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ανακάμψει την επόμενη σεζόν;

«Νομίζω πως θα είναι δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία για εκείνον. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό. Όσο έχω παρακολουθήσει την ομάδα, υπάρχει πίεση να είναι επιτυχημένη τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους οπαδούς. Αλλά ο Αταμάν είναι προπονητής που ξέρει πώς να νικάει. Είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κερδίσει τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα βοηθήσει πολύ, ο τρόπος που δουλεύει είναι εύκολος και με τις σωστές επιλογές παικτών θα υπάρξει επιτυχία», τόνισε ο Μπερκ Ουγκουρλού και κατέληξε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος νικητής. Φίλαθλοι και διοίκηση θέλουν να κερδίζουν γιατί έτσι έχουν μάθει. Τους έχει λείψει αυτό το συναίσθημα αλλά πιστεύω πως ο Αταμάν θα φέρει χημεία και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα να επανέλθει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!