Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη και μετά τη νέα ήττα από τη Μάιντς η διοίκηση των Βαυαρών βράζει.

Η Μπάγερν Μονάχου, βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη, όπως απεδείχθη μετά και την χθεσινή -εκτός έδρας- ήττα από την Μάιντς με 3-1 και παρά το γεγονός ότι οι Βαυαροί προηγήθηκαν. Αυτή, ήταν η τρίτη ήττα σε επτά αναμετρήσεις, υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ, ο οποίος με μία απόφαση των διοικούντων που εξέπληξε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αντικατέστησε τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου Γερμανίας, καθώς αποκλείσθηκε από την Φράιμπουργκ. Ακόμη, έμεινε κι εκτός Champions League από την Μάντσεστερ Σίτι. Οσον αφορά στην μπουντεσλίγκα, μετά την χθεσινή ήττα, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με τους παίκτες Ντόρτμουντ να «κρατούν την… σαλατιέρα» στα… πόδια τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και όπως είναι φυσικό, η ηττα από την Μάιντς, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των διοικούντων τους Βαυαρούς: «Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά… ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», σχολίασε δηκτικά, ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου.

Σε ανάλογο ύφος και η τοποθέτηση του επιτίμου προέδρου του συλλόγου, Ολιβερ Καν (σ.σ. ο οποίος πιθανώς θα απομακρυνθεί σύντομα): «Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον… κ*&ο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!