Ο παλαίμαχος άσος των Σπερς, Στίβεν Τζάκσον μίλησε για την κόντρα του Ντίλον Μπρουκς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, υποστηρίζοντας τον πρώτο.

Ο παλαίμαχος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς, Στίβεν Τζάκσον μίλησε για την κόντρα του Ντίλον Μπρουκς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, υποστηρίζοντας τον πρώτο.

Μάλιστα, τόνισε πως πολλοί αφήνουν τον ΛεΜπρόν να σκοράρει για να γίνουν φίλοι του.

«Πού ήσασταν όλοι εσείς όταν ο ΛεΜπρόν έκανε airball από τη γραμμή των βολών; Είμαι χαρούμενος που κάποιος θέλησε να τον ανταγωνιστεί και να μην είναι φίλοι», ανέφερε μιλώντας στο “NBA Central” ο Τζάκσον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Λατρεύω τους παίκτες που θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί. Τόσοι πολλοί παίκτες αφήνουν τον ΛεΜπρόν να σκοράρει. Θέλουν να γίνουν φίλοι μαζί του», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης των Τεξανών.

Να θυμίσουμε πως και ο Τζάκσον ήταν γνωστός από την περίοδο που αγωνιζόταν στο NBA για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!