Τα ονόματα που θέλει να φέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι αρχίζει και κοιτάζει ήδη ο Αντσελότι, μεταξύ αυτών και του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Τα ονόματα που θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» το καλοκαίρι αρχίζει και κοιτάζει ήδη ο Κάρλο Αντσελότι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να συνδέεται πολύ με αυτό του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Football Insider, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει μια «δελεαστική πρόταση» για το αστέρι της Λίβερπουλ που έχει λήξει το συμβόλαιό του, Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν εύκολο δρόμο για να υπογράψουν τον Βραζιλιάνο και θα αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό από την αντίπαλο της, Μπαρτσελόνα, η οποία έχει προσφέρει στον Βραζιλιάνο ένα «τεράστιο» συμβόλαιο.

Ο Αντσελότι θα ήθελε να παίξει το χαρτί των Βραζιλιάνων από τον «πρώην» Κασεμίρο ως τους Ροντρίγκο και Βινίσιους αλλά θεωρεί πως το να αναλύσει στον Φιρμίνο το πρότζεκτ της Ρεάλ Μαδρίτης αρκεί για να τον πείσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!