Συνεχίζονται τα playoffs του NBA - Στο 3-0 οι Νάγκετς τους Τίμπεργουλβς, στο 2-1 τα Νικς-Καβς και Σέλτικς-Χοκς

Ο Νίκολα Γιόκιτς, σημείωσε triple-double με 20 πόντους, 12 ασίστ και 11 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Ντένβερ Νάγκετς στην νίκη με 120-111 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς για τα play offs της Δυτικής Περιφέρειας του NBA. Με αυτήν την νίκη, οι Νάγκετς πήραν προβάδισμα 3-0 στη σειρά και χρειάζονται ακόμη μία, για να προκριθούν στον δεύτερο γύρο.

Πολύ καλός για τους νικητές, ήταν και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ με 25 πόντους κι εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ συνέβαλε με 18 πόντους και εννέα ασίστ. Αυτό το triple-double, ήταν το έβδομο για τον Γιόκιτς στην εφετινή σεζόν του NBA. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο μοναδικός σέντερ με περισσότερα triple-double, είναι ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (9).

Οσον αφορά στην ομάδα της Μινεσότα, ξεχώρισαν ο Αντονι Εντουαρντς με 36 πόντους και ο Καρλ Αντονι Τάουνς με 27 πόντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε 21 πόντους και μοίρασε έξι ασίστ, όντας ο πρωταγωνιστής στην νίκη των Νικς επί των Καβαλίερς με 99-79. Η ομάδα της Νέας Υόρκης, προηγείται στην σειρά με 2-1 νίκες, ενώ από τους νικητές, διακρίθηκαν επίσης, ο Αρ Τζέϊ Μπάρετ με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ και ο Τζος Χαρτ με 13 πόντους κι έξι ριμπάουντ. Από τους «Καβς», ξεχώρισε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, με 22 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Τέλος, ο Τρέϊ Γιανγκ σημείωσε 32 πόντους κι έδωσε εννέα ασίστ, στην νίκη των Χοκς επί των Σέλτικς με 130-122, με την ομάδα της Ατλάντα να μειώνει την σειρά σε 2-1. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ πέτυχε 25 πόντους για τους Χοκς, ενώ από την ομάδα της Βοστώνης, κορυφαίος ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!