Για την... μάχη με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ της EuroLeague, μίλησε ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Μελίχ Μαχμούτογλου.

Για την… μάχη με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ της EuroLeague, μίλησε ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, Μελίχ Μαχμούτογλου.

Συγκεκριμένα, ο Μαχμούτογλου αναφέρθηκε στους Πειραιώτες και τα μεταξύ τους παιχνίδια, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» φοβούνται την ομάδα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλη μας η προσοχή στρέφεται στα εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να επιστρέψουμε από εκεί με νίκες. Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός μας φοβάται. Είμαστε η Φενερμπαχτσέ. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε στα τελευταία ματς, θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ακόμα πιο ψηλά αν τις παίρναμε. Πάντα χάναμε παιχνίδια στο φινάλε», δήλωσε ο Τούρκος.

«Αν μπορούσαμε να κερδίζαμε τα παιχνίδια όπως αυτά με Αρμάνι και Βαλένθια, ίσως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Οι δυνατότητές μας είναι εκεί. Ελπίζω να βελτιωθούν οι τραυματισμοί μας και να είμαστε πλήρεις», συμπλήρωσε ο Μαχμούτογλου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!